MAFILTON GREEN RESORT

MAFILTON GREEN RESORT är ett litet, strandnära, familjeägt hotell i Sierra Leone en bit utanför Freetown. Namnet är sammansatt från våra tre barns namn Maria, Filip och Elton. GREEN står för naturens bevarande.

Planeringen av MAFILTON GREEN RESORT genomsyras av hållbarhet. Det resulterar i att vi tar till vara på restvattnet från dusch och tvätt och bevattnar växterna med det. Vi har konstruerat en toalett som gör att vi kan, efter förmultning, använda latrinavfallet som gödning. Elektriciteten kommer från våra solceller.

På marken har vi planterat flera hundra växter av olika sorter för att gynna den biologiska mångfalden och förhindra markerosion. Vi vill kunna använda egenodlade frukter, grönsaker och nötter till våra gäster. Vi använder lokalproducerade matvaror och köper fisk från traktens fiskare.  

Rum

Totalt finns det 4 hotellrum varav två är familjesviter med rymligt sovrum med möjlighet till ett antal extrasängar, vardagsrum, dusch, toalett. Dessa sviter är perfekta för en familj eller ett lite större sällskap. Dessa sviter har en mycket stor veranda med utsikt över havet. Även de andra rummen har rymliga sovrum, toalett och fina verandor med havsutsikt.

Vill du se mer bilder och läsa om vårt hotell, klicka på länken

https://www.mafiltongreenresort.com/

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close