Följ utvecklingen av MAFILTON GREEN RESORT och Genuina Afrikaresor genom vår blogg

Januari 2019

Följ utvecklingen när vi bygger upp vårt hotell i MAFILTON GREEN RESORT i Västafrika, Sierra Leone. Resorten ligger strax utanför Freetown, i ett underbart naturskönt område kallat Kent. Vår resort har en egen stand och ligger precis nedanför ett skogsbeklätt berg. Vi har naturen ända in på knuten och fåglarna sjunger vackert. Fåglarna uppskattar särskilt bäcken som rinner genom vår mark. Vi gör allt för att bevara en så naturlig miljö på området som möjligt. Vårt resebolag, Genuina Afrikaresor, har ambition att visar upp Sierra Leone, Afrika, med dess naturliga skönhet i natur, kultur och människor.

Det här området och naturen hade vi att förvalta. Det var viktigt för oss att bevara och plantera träd på området.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close